Hakkımızda
•
Markalarımız
•
Kargo Takibi
Üye Girişi
Üye Ol
SÜPERMARKET
Sağlık
MEDİKAL SAĞLIK
Sağlık Ölçüm Cihazları
Bant Ve Isıtıcı Ürünler
Nasır Bandı
Medikal Ekipman
Bitkisel Yağlar
Tansiyon Aletleri
Yara Bakım Ürünleri
Kolonya
Burun Açıcılar
Ateş Ölçer
KİŞİSEL BAKIM
Bit Şampuanları Ve Losyonlar
Vücut Bakım
Banyo Ve Duş Ürünleri
Katı Sabun
Duş Jeli
Saç Bakım
Saç Maskesi
Saç Serumu Ve Yağı
Saç Kremi
Kuru Şampuan
Saç Şekillendirici Ürünler
Krem Ve Wax
Saç Köpüğü
Saç Spreyi
Şampuan
Kadın Hijyeni
Hijyenik Ped
Parfüm ve Deodorant
Deodorant
El ve Ayak Bakımı
Ayak Kremi
El kremi
Duş ve Banyo Ürünleri
Cinsel Sağlık
Ağda ve Epilasyon
Cımbız
KOZMETİK
Tırnak Bakım
Tırnak Makasları
Oje
Makyaj Malzemeleri
Makyaj Aksesuarları
Ten Makyajı
BB ve CC Krem
Aydınlatıcı
Göz Makyajı
Allık
Kaş Bakım Ürünleri
AĞIZ BAKIM
Diş Fırçası Saklama Kabı
Diş Macunları
Diş Fırçaları
Diş İpi Ve Kürdanı
Protez Diş Bakım
VİTAMİNLER
Balık Yağları
Mineral
Polen Ve Propolis
Bitkisel Ürünler
Probiyotik Ve Prebiyotik
ANNE VE BEBEK
Bebek Sağlık Ürünleri
Bebek Temizleme Pamuğu
Bebek Bakım Ve Kozmetik
Bebek Deterjanı
Bebek Sabunu
Bebek Bezi Ve Islak Mendil
Bebek Kremi Ve Yağı
Bebek Pudrası Ve Kolonyası
Bebek Güneş Kremi
Anasayfa
>
Kişisel Bakım
>
Duş ve Banyo Ürünleri
>
Otacı Doğal Sığla Sabun 100gr
< < Önceki Sayfaya Dön
Otacı Doğal Sığla Sabun 100gr
Sepetteki Son Fiyat
Fiyat
:
₺105,00
(KDV Dahil)
Sepet Fiyatı
:
Kritik Stok
Telefonla Sipariş
Favorilere Ekle
İstek Listeme Ekle
Fiyat Düşünce Haber Ver
Gelince Haber Ver
Artır
Azalt
Ürün Özellikleri
Yorumlar
(0)
Ödeme Seçenekleri
KİMLER KULLANMALI? Sabunda onarma özelliği arayan tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygundur. KOKUSU NASILDIR? Temizlik hissi uyandıracak yumuşacık kokusuyla ferahlık duygusu yaratır. NASIL KULLANILIR? Elinizde köpürtüp uygulayın. BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? Günlük Ağacı (Liquidambar orientalis) dünyada yalnız Türkiye’nin Güneybatı Bölgesinde yetişen 20 metre yüksekliğe erişebilen çınar görünüşünde bir ağaçtır. Sığla Yağı ise, Günlük Ağacı’ndan elde edilen, güzel kokusu ve tedavi edici özellikleri nedeniyle en eski Akdeniz uygarlıklarından beri kullanılagelen bir balsamdır. Sığla yağı elde etmek için bahar aylarında ağaç gövdelerine çizikler açılır. Temmuz ayından itibaren gövde üzerinde biriken balsam ve kabuklar özel bıçaklar ile kazınır. Bu balsam ve kabuklar sıcak su ile kaynatıldıktan sonra özel preslerde sıkılarak Sığla Yağı elde edilir. Sığla Yağı’nın bileşiminde hoş kokmasını sağlayan sinnamik asit (tarçın kokusu veren madde), uçucu yağ ve reçine bulunmaktadır. Sığla Yağı Hipokrat döneminden beri kullanılan, eski hekimlerin reçetelerinde de sık sık rastlanan bir şifa kaynağıdır. Batık Fenike gemilerinden içi Sığla Yağı ile dolu amforaların çıkması Akdeniz ticaretinde Sığla Yağı’nın önemli bir yer tuttuğunu göstermektedir. Eski Mısır Kraliçesi Kleopatra’nın Sığla Yağı’nı aşk iksiri ve parfüm olarak kullandığı söylenmektedir. Eski Mısırlıların bu balsamı mumyalama işlemleri sırasında da kullandıkları bilinmektedir. Günümüzde Sığla Yağı’nın özellikle sabun ve parfümeri endüstrisinde önemli bir yeri vardır. İyi bir antiseptiktir. Ciltte yumuşatıcı, rahatlatıcı, iltihap giderici ve yara iyi edici etkileri vardır. Aynı zamanda temizleyici ve ter kokularını gidericidir.
Kredi Kartı Tek Çekim
₺105,00
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR